Friday, June 25, 2010

Emo ke aku...

Salam..

Jarang aku taip blog d pagi hari yg xberape nk pagi la ni..hehe..Aku just nk luahkan ape aku rase..Yela xde sape nk layan, so dear diary..dgrlah ape aku yg aku rase..

Hmm sbnrnye kan xtawu la nape ngn aku sejak kebelakangan ni..asek nk mrh n touching jek kejenye xrtentu psl.. Rase nk nagis jek tiap mse sbb xtawu reason nape aku rase cm sedey n touching la kire...

Kdg2 mlm2 aku menangis xtentu psl ( dlm selimut ) hehe..nangis yg xde sbb ni..rase sedey jek..Ape2 jek kn...



Bile wat reading sket psl emosi neh ade la jmpe 1 artikel psl depression..Org yg nangis tbe2 neh..hmmmm...aku teringat time dekat srwk bile g jmpe doktor..DR ckp awak ni tension n depress tapi awak xperasan.Sbnrnya awak dlm tertekan... ni suatu masa dahulu kala, di zaman aku sllu pengsan x kena gaya..skrg xde da cmtu...

Adoiyaaa..apela masalahnye kn.Adakah aku emo?? Rasenye x gak, tapi yg pasti ini adalh ujong bulan..Time emo n sensetif utk aku.hehehe..

Oke la kot..dah oke da ni..hehe... ;p

~Nanie~

6 comments:

KiTE... said...

jgan la risaw pasal kite ek. kite ok.

die jgn nagis2 lg yee, nnt bengkak mate da xcntik mata tu..

luv,
KiTE

~Nani3@InTaN~ said...

iye..hehe..thanks yek die..

Xdelah..ngis tu da jd cm feveret..xde sbb pun..dun worry b eppy..

luv jugak :P

kite

Biela said...

hahaha..aah..sy pon perangai lebih kurang kamu,.huhu...2 la adik bradik..hahaha..tp serabut jek pangai g2..ahahha

~Nani3@InTaN~ said...

mmg serabut sgt..haha..lumrah idop..

manjegurlz said...

hahahaha...
aku pn suke nangis tibe2
n emo tibe2..
kdg2 aku pn xtau nape aku sedih..
tp aku nk nangis..
kdg2 xsedih pn aku leh nangis..
adakah aku mental???
hahahahahahahha...

~Nani3@InTaN~ said...

ntah la ti..mmg bnde ni libat mental..tp aku pon xpsti ape sbbnye..so just control jek la mne yg mmpu