Wednesday, June 30, 2010

Bosan cuti...

Salam...

xde ape yg menarik yg dpt aku wat sepanjang cuti yg tgl xbrpe hari ni..sebab utamanya aku dah x berDUIT...so just dapat wat rutin harianku, memasak, mengemas rumah, berkebun yg xbrpe nk kebun n berjalan2 ambik angin disekitar kawasan rumah yg sgt sunyi...Hope bile taman depan neh siap meriah sket...

Nak kaco dak2 kecik main basikal dpan umah pun dowg xkuar bermain2 dah..kLU nak kaco pun at least kena ada GULA2..xpun duit syiling..eheksss..Td duk xduk dpt tgk show free oleh dak2 tadika dekat dgn umh ni..dah pengasuh pun bagi mandi kat luar..adoiyaa..bilik air xckup ke CIK KAK PENGASUH oiit...hmmmm xsgje tertengok...:P

Semalam dapat gak kluar berkaraoke bersama rakan baikku NANA n adikku BIELA...walopon akunye suare x brpe nk ada sebab skit tekak + selsema..ape aku dulik walopon sengau..wew best sgt dpt nyanyi2 neh..sape skit telinga.ttup okek.. :)

Oke setelah penat membebel di ptg2 ini aku just nk attach my sweet moments smlm wif my friend..




Esok mgkin berjln sket la..G Melaka sbb nk anto adik blik sane..so mgkin esok la satu-satunya hari yg dapat g jauh sket..hehe...melawat bndaraya MELAKA n ape2 lah yg bleh dilawat..tu pun if sempatlah...

Nape bosannn niiii..haishhh..hAI org2 dlm rumah..sile la kuar dr bilik memasing n sembang2 dgn sy yg kebosanan ni.......

k lah....

6 comments:

Yatie Bebear said...

weh..murah ke mybox tuh??
hehehehe..

~Nani3@InTaN~ said...

murah jek..1 jam rm10 small room..happy hour 3 jam rm30 large room...

Yatie Bebear said...

msti ade kt tmpt ko je kn weh..ikot kepale ke..bilik???

~Nani3@InTaN~ said...

ikot bilik..mmg bg aku murah la...meh r dtg cni ble2..hehe..lame x g karaoke sesame...

NiZaM Limited said...

pergi karok tak ajak. uwaaa...=p

tercari-cari said...

ish...ble nk p karok ag neh...
rndu nk karok ngn ang...huhu..