Tuesday, June 8, 2010

Best moment

Hello everybody...

Dikala kepenatan balik dr kelas cm biase la keje aku..On lappy n ngadap la ape yg ptut..Sllunye if bosan2 ske la blog walking kemana2 yg hendak ku tuju.. Setelah lama tidak update blog bersama rakan-rakan ku, aku berkesempatan la baca balik all the memories we had share b4 time bergelar student Uitmcs..

Agak best la ble terkenang balik zaman2 "Happy" shj, sedey kene lupa time tu..Ape yg aku paling xdpt lupa sejarah kat uitm swk adalah masa kene denda dgn Pak Gad & Besday yg ke-20..So i will keep that link to remain here so that bleh la igt2 balik kisah2 dahulu kala...

If skrg nak citer pun byk gak sweet memories kat Uitm S.A ni..Mmber2 mmg sempoi habes..enjoy n happy jek kat kelas..yelah time dip dlu, dak2 yg gile2 ni kurang dlm Dip Acc..So kelas pun agak pasif..skrg ni besh la..

K lah..ini dlu yek..Papai..

~Nanie~

2 comments:

abe long said...

uih..
aku igt blog sape aku terjah...
lame sgt x berblog...
hahaha
ko rupe nye

~Nani3@InTaN~ said...

tu lah..xde cite menarik la nk di tulis..lg pon bz..hehe...