Tuesday, May 18, 2010

Pancaragam

Salam...

Entry kali ni aku nak cite time2 zaman dahulu kala ketika aku di skolah...Nape tibe2 aku post entry ni eh..sebab aku excited sgt tgk ade group brass band Uitm praktis dekat bwh kolej ni..lame dah x dgr bunyi bising drum, trumpet, symbal n alat2 muzik yg lain..So, bila dgr jek muzik ni aku teringatla zaman skolah rendah dlu time aku masuk Pancaragam SKDWK... Kat bwk ni ada beberapa gambar lame yg kwn2 aku upload d FB..but yelah dulu xde camera digital so agak kabur..Layan aje lah eh.. :)

Pic ats ni time kitorg wat persembahan di Menara Alor Setar.. Aku pun dah x igt sempena ape..but mmg best lah :)


Yg ni plak aku rase dekat Jitra..Adelah tu sempena larian something2..Tgk tu ade maskot tupai..Kiutnyeee.. :P



Oke ini plak time prektis orkestra sempena Hari Peladang Jaya if x silap..Orkestra best lg sebab duduk..lagu2 dia pun not bad lah..Klu utk marching lagu nye lebih kepada cam patriotik sket... :)


Pic ni plak, selepas atau sebelum bertolak g wat persembahan..Lupe already ktne sbb byk sgt jemputan...huhu..tul neh :P

Yang ni lah paling bermakna utk kitorg coz dpt naib johan kategori sekolah rendah negeri Kedah di Stadium Darul Aman, Alor Setar...mmg best lah time competition ni sebab ramai gila kot tgk.. :)

Oke itulah antara pengalaman manis aku ketika berada di Sekolah rendah..Byk lagi pengalaman2 yg best but for this time aku hanya terkenangkan pancaragam n all my friends dlm band dlu..Skrg dah xmain muzik..Cari hobi lain plak.. :)

Ok lah yek..smpai bertemu lagi di lain entry...

~Nanie~

No comments: