Monday, May 10, 2010

Sweet moments...

Salam....
Bermula la cuti sem utk first sem aku di Uitm S.A..walopon sbnrnye aku xcuti..Hmmm yelah sbb ade intersesi..Tapi bukan repeat yek..Ni kire short course..Mls sbnrnye sbb yelah, kan kwn2 lain bercuti but tiba2 kita nk kna g kelas segala...Mmg rasa berat sgt nk start kelas intersesi next week ni..Tp apakan daya, xberdaya.... :)

Oh lupe lak.. Harini my love balik rumah dah : ( Semalam aku balik..

Bestnya ape eh dlm masa ni, byk sgt sweet memories yg dapat aku kumpulkan wif him..Ade la yang cakap, jgn kumpul byk sgt kenangan indah sebabnya ia akan buat kita sedih di suatu masa..Mmg betul apa yg org cakap but at the same time, we hv to know dat every moment should be remember coz it is very meaningful for us...


Oke cite ape yg best psl kenangan ni kan.. Pada tarikh 8.5.2010 dgn rasminya aku n dia kire in relationship lah..hehe..

OK, 8.5 gak ritu adalah besday ma friend AJA...thn lepas, aku ade wat kad besday utk dia n hadiahkan keychain yg xseberapa tuh...But for this year nothing to give just 1 big prank from us..hehehe..Wa Kena Beb laa kirenye utk Aja..Hope moment ni gak akan jadi something yg AJA akn igt selamanya..

Byk la bende if nak cite kan dlm bulan ni..mmg best jek ngn kwn2 yg sgt supportive ni...Byk la rancangan yg dibuat yg agak menjadi..huhu..so itu jek la moment yg dpt aku share wat mase ni...Sukeeee sgt... :)

Tata...

~Nanie~

2 comments:

biela said...

hadoy..si angau sorang ni..hmmm.hahahha..xpa2..as long u heppi ya sis..ngeh2....hope epi smpai korang da ehem2..hahhaa.=p

~Nani3@InTaN~ said...

yups..thanks cuz byk support kite..

amin~~