Wednesday, May 26, 2010

Me myself...

Mlm ni mood aku cm turun naik..ntah nape..cm sedih pun ade, happy pun ade..aku pun xfhm..ni la perempuan..ujong2 bulan mmg emosional sgt..hehe..

Fobia ni kn jd bila byk sgt bnda buruk or bad memories yg pernah berlaku dlm idop kita yg wt kn kita sgt berhati2 terhadap apa2 je prkara kn n kdg2 very protactive..

Ternyata kita hanya manusia yg lemah x berdaya untuk menidakkan apa yg kita rasa..What u want to say, just say it out loud..Coz from that, people will noe what u feel.. If x, rugi la xguna kn peluang utk ckp apa yg kita rasa kerana peluang itu bukan sllunya ada...

Bila masalah dtg tnpa diduga, mmg susah utk kita hadapi, tp itu la kenyataan hidup..Mcm masalah yg menimpa my mum is something that i cannot forgive that person..Maaf itu bukan mudah dilafazkn kerana ia melibatkn keikhlasan dr hati..Apa pun kitorg sbg anak akan support mak cmne pun payah keja..

Terima kasih x terhingga kepada mak yg bekerja sgt teruk smpai terima segala kutukan dan cacian dari insan yg xberhati perut semata-mata untuk kami semua..Thanks for all...


4 comments:

biela said...

sy pon sedey ngan ape yg da berlaku..mayb ni dugaan dlm family kite..doa je byk2 k sis...em..Tuhan 2 adil...=)

PeAr'Son said...

walau berbeza dugaan yg di tempuh..tp kita ttp dr satu arah...

Nanie said...

biela : xpela kita serah kpd pihak yg berkenaan utk settle kn masalah ni..sumenye akn ok..dun worry...

Pearson : yelah sume org ade dugaan tp mmg dr arh yg berbeza & cara dia dtg..hope sume tu ada hikmah..

bom said...

weh..
aku tau fmly korang kuat..
semoga org2 yg xsyg mulut 2 dpt blsn dorang..