Tuesday, May 11, 2010

Im Afraid...


Salam...

Dalam Bahagia n kegembiraan yg tercipta dgn sekelip mata ini..Aku sekali lagi tertnya2 adakah ia sementara atau selamanya..Ape yg kita harap x semestinya itu akhirnya..Kekurangan dlm diri aku, mmg byk yg aku patut ubah untuk jadikan diriku yg terbaik disisi dia org yg membuka hati aku...

Kdg2 walaupun xde org ckp or kata ape, aku sdri akn duduk n berfikir, adakah aku layak dgn dia?

Allah itu adil..aku hanya berserah pada takdir ketentuanNya sebab aku dah dapat some1 yg mmg i really need in my life..some1 yg akan ubah n guide aku..Plz support me..... :"(

~Nanie~

Wajib baca!!! ( oke ni entry lama aku, sebenarnya skrg August 2011..aku dah bukan dengan dia di atas..Apa yang aku takut dah berlaku~~~Sekian terima kasihhhhh )

6 comments:

cindir-rela said...

jangan yakin sangat...

tapi dalam hubungan memang kene ade keyakinan dan kepercayaan:)

dulu, saye sangat yakin dengan ex, last2 dia tinggalkan saye:)

gud luck for u!

~Nani3@InTaN~ said...

tq :)

but kali ni saya sgt yakin.. :)

ada said...

dalam hubungan, yang paling penting ialah saling mempercayai n jujur,. jgn kuat2 cemburu sangat.. =)

Nanie said...

yep tul tu..jujur is da important thing...cemburu tu boleh tp kene pndai control..then bru la xkn ade probs...insyallah... :)

PeAr'sOn said...

Finally...
it's a happy ending....i know this thing would happen to you one day.. now...dreams come true.. forget about the past.. its useless memories that give pain, speechless, suffer for u......bring all the memories make your smile r not truly origin by yourself... good job my frenz.... i'm happy 4 u...

by the way...1st thing i want to remind you...don't ever think in your mind to ask who are me... there's just one answer... i am your FRIENDS... keep smilling my dear...you deserve this.... see ya...

Nanie said...

pearson thanks.. wht is ur blog???