Monday, May 24, 2010

Dulu & Sekarang...

Askm...

Mlm ni seperti biasa...time to share sumtink bout me..The big changes in ma life...Dulu kan time blaja di Uitm Swk, aku sgt lah kurus... Faktor2 yg buatkan aku kurus adalah :-

~ Tak lalu mkn dgn erti kata lain selera x ngam
~ Aku tak sihat ( Tekanan Darah ) tapi lebey kpd tekanan jiwa/perasaan
~ Jimat duit ( Simpan utk kuar bla balik Semenanjung )
~ Homesick yang melampau ( Teringat ape mak msk kt umah la...)
~ Mkn sekali sehari
~ Selalu pengsan/pitam

Seperti biasa..aku ada attach picture dulu & sekarang..Pada yg xknl mungkin xnmpk ketara sgt perubahan..tapi rata2 yg knl aku akan cakap cmni " Nanie kau dah gemuk sekarang!~ "

If dlu kwn2 aku akan cakap " Nanie ko x cukup makan ke ape? Mcm mayat hidop " hehe...tulah antara komen2 yg aku trima..xkisah la..oke jek.. ;p


Pic atas ni kat The Spring Swk...Fokus pd jeans tu..Nak taw aku sgt syg jean ni cuz aku bli mahal..But ape jd lps balik sini..Langsung xmuat..mmg xleh pkai..nak kasi org syglah...taleh2...Klu leh nk pakai balik..Hmmmm...


Hah pic ni tul2 sehari sebelum tinggalkan Swk...Boley trime la..kire kurus gak la klu nk compare dgn sekarang..Agak beza la..eh eh bukan agak..mmg BEZA..huhuhu :P

Tgk apa da jd skrg...SUDAH GEM...xpelah nak diet la pasni..ececece ckp brpe kali tapi xjdi2 gak...hehe..aku pun xfhm nape selera mkn aku melampau2..Suke sgt mkn sekarang ni...


Dlm byk2 pic, yg ni la aku rsa pling ketara gem...hehe..xpelah...masih ade peluang nk kurangkn ckit..Bukan sebab ape, rasa bdn ni berat n stamina pun cm xde..Nk gerak pun cm mls2..


Itu saja untuk kali ni...Sume combination dulu & sekarang la yg wt kn kita menjadi seseorg..hehe.. For me, xkisah la sebenarnye kita gemuk or kurus..Yg pntg kita selesa dgn diri sendiri...Klu kurus tu lebey selesa, so continue utk trunkn sikit..Tp secara terkwl la eh...

oK thats all for today...

~Nanie~

4 comments:

cindir-rela said...

awak kurus sangat cantik:)

~Nani3@InTaN~ said...

tenkiu :) for the 1st akhirnya ada org kata kurus..yiehaaaaa

alongizhamhadi said...

awk gum.. pn cute still cute pa...

nanie said...

hehe,,thanks ya..cute picture jek ;p