Sunday, May 16, 2010

16 May

Salam...

Harini adalah hari guru...so disini aku nak ucapkan SELAMAT HARI GURU kepada semua yg bergelar guru, terutama cikgu-cikgu yang pernah mengajar diriku ini sehingga ke tahap skrg....

Oke arini gak aku dah kene balik Uitm S.A utk meneruskan perjuangan aku..Sampai2 jek kat uitm, tibe2 jek sakit perut yg amat melampau..after settle bab kolej sume g Wet World lak ngn kengkwn aku yg sgt sporting iaitu Fariz, Aja, Ejok, Zati n Embok...

Oleh krna aku x la brapa nk ok time tu..mandi jap jek dah rasa mls n penat..Lagipun agak limited la Wet World neh..Bukan x menarik tp im not in da mood actually..Not bad lah cuz awal2 dah release tensen b4 intersesi bmula...hehehe...

Skrg kat blik xtaw nak wt ape..tunggu masa nak tido jek..Oke lah..thats all for today dear diary..hehehe :)

Nanie

2 comments:

PeAr'sOn said...

yes..it's a teacher day...such a meaning day for who that called "teacher"...

bila umur sudah meningkat... keadaan sekeliling berubah... hidup yg dulunya disangka indah sewaktu sekolah x mnjanjikan sesuatu yg hebat2 belaka bg insan yg pernah bergelar murid.... bila manusia mengenal erti sebenar dunia... bila manusia cuba menghadapinya... dan bila manusia mula tahu menilai setelah pengalaman ditimba melalui peristiwa2, dan keadaan sekeliling... renung dan fikir sejenak...

- x rugi kne rotan dgn cikgu
- x rugi kne marah
- x rugi pnat tgn buat keje rumah
- x rugi pergi sekolah

cube bygkn situasi yg same ketika bekerja

- skrg x kne rotan, pling dpt amaran je
- x siap keje...mati aku nk jwp dgn bos
- x pegi keje...insyallah 3 hari lg terminate la anda...

seronok sbnarnye time skolah...dlm dimarah2...sbnarnye..kita cukup dimanjakn...ape2 pun...thanks a lot ...to all teachers in the world...you r the best.... if there any chance to go to school again.. i will said...YES ..i like school... byk knangan yg manis waktu skolah...rakan2, hari2 jpe...skrg...setahun sekali? 2 thun sekali?...mungkin utk terakhir kali...

haha...next comment...hehe...i like to comment in smone post...haha....don't be mad ya miss nani

~Nani3@InTaN~ said...

time skolah dlu kita rasa nak sgt abeh kan skolah kn..bila dah abeh skolah bru la tawu yg skolah tu tempat yg sgt best..hehe