Wednesday, December 16, 2009

Heartxxx

Salam..

Bila suara hati berkata, aku terpaksa luahkan disini...

Hati ku tertutup kah? Payah lupa all da bad memories before... Pengalaman mmg betul2 mengajar tanpa kita sedari..

Tapi, bila hati aku mcm tidak berperasaan..Aku jadi seorang yg kdg2 kejam..payah aku nk faham hati org lg walaupun dulu aku sgt n cuba memahami..

Im so so sorry, for my friends yg laki2 ,yg cube mgkin nk isi ruang aku...no! for this time coz all da troubles make me someone new..

Even if i said " plzz jgn ayat2 aku " bkn aku perasan or ape, tp aku cube sedaye upaye elak utk berada di alam tu lagi..

So now im movin' on...I will try da best to accept anyone 1 day..if u r really2 for me..plzz give me a space and a little bit longer time..

Nanie and intan is 2 different character but we're same.. aku akan cuba jadi diriku... ape yg salah aku akan cube baiki..hopefully..

Dats all ma feeling tonite..memories make me cry..ahakkkssss :)

~Nanie~

6 comments:

t said...

sometimes Tuhan nak kite bcinte dgn org yg slh sebelom kite jmpe cinta sejati kite sbb sume ni akan ajar kite untuk lebih meghargai cinta dan lebih matang untuk bcinta. dont ever giveup tu find ur love ma frens..coz from the first place..Allah has choose ur love and u will found ur real love. give chance to other guy to love u coz maybe they are ur lover n if not..he not ur love la n find somebody else until u found ok.. hihihihi.. i will suppot u k..

love u..~!

narnia said...

tq for support me..

abe long said...

eh.. eh.. eh...

sy masih ade...

tidak kah kau nmpak aku d cc kamu

hahahaha
perghh....mcm nk ngorat ang ja nih.. hahaha

kawie2020 said...

bersabar kerana cinta itu pasti datang... salam perkenalan..

abe long said...

aH...kawie dok ngorat ke?
hahahaha

~Nani3@InTaN~ said...

xde ngorat2 nye..xmau :P hehe