Friday, November 13, 2009

Assalamualaikum...

lame lak x post mende bukan2 hehe.. :) arini de idea nak upload gmbo yg nth hape2...jum jum tgk pape :) Barang2 neh ade sejarah tersendiri..Jumpe tem kemas2 bilik..yelah nk asingkan mne yg nak simpan n nk buang..kan ke nk pndah...


ok ni frame gmbo..nmpk pon antik..ni la frame yg 1st aku wat..tem blajo k.hidup mase skolah rndah..so aku still simpan sbb pnat woo ptong2 kayu n paku segale..ni lah hasil kerja mase aku skolah rendah...




Koleksi jam neh plak..tem2 aku cinte monyet kat skolah dulu... yang biru tu aku bli utk ex aku..kumpul wet anugerah ape sume nk bli..last2 da break die kasi lik..aku lak lupe pulang jam yg die kasi.. yg itam n leb tu ahh..pasni x taw nk smpn ne..dah rosakkkk sume neh..



Koleksi sim kad yg penah aku pakai..aku agak ade lg..tp yg ni jek aku simpan kotak2 nye..kenangan..yang biru celcom tu baru..sim nye lom kuar g..ehekss..tu line..payah sket..nt over bajet :P sume no la aku pnh gune kecuali line2 baru..so sape xdpt kontek tu kirenye aku tuko no..


okek..ni plak la purse2 yg penah aku gune..hanco sumenye..yelah bli bkn yg ori..harap leh simpan wet yg xsebape neh jek..eheh..tp aku baru buang td..da xde fungsi katekan...


Tag name ni plak kite yg pling oldies..yang 1 tem citrawarna kedah..pancaragam tem tu... n tgh tu tag pengawas pusat sumber.. n oren tu ajk sukan daerah..psl jd ajk jek aku gado ngn ex aku..cm ape jek..hahaha :)

Natang itam neh yang agak burok neh lah mouthpeach ke ape namenye..utk tiup2 tu..letak kat my pianica ler utk memudahkan pianica tu ditiup..aku gune ni gak tem dlm pancaragam skdwk..


Last brg yg aku jmpe neh ialah bju ex aku..mid valley nye org..ekekekeke...ntah cmne tersesat 1 bju neh..brg2 len aku pulang kn.. :) bju ni aku mek lipat cmni..aku jmpe td pon cmni..dlm plastik yg same..so mknenye..aku xpnah usik.. :P bukan x hargai tp ni cite lame xyah dikenang..so nnt aku derma je la kat sape2..

okek itu jek koleksi2 lame n sejarah2 nye..
tata jumpe lg d lain rancangan....

~nanie~

5 comments:

t said...

hohoho..bile pindah...nti roger2 k..

tatai said...

haha..ape la wei..barang2 ex tayah simpan g r..x longer needed 4 business current record..nyemak je..waste space..

nani3 said...

ni bru jmpe..kekeke..sblm neh nth mne2..pindah ni buang sglenye

abe long said...

buang kat mane?
tp aku still smpan simcad yg ex aku belikan..smp skang aktif lg..
nape aku simpan?
coz daftar atas name die
so..befday len2...
time befday die..leh le aku gune yg call pree 1 week tu...
15 dis dh dekat..sape nk begayut ngn aku..bak mai no celcom

~Nani3@InTaN~ said...

aiseymen..sim kad mmg le simpan abe long weh..