Sunday, October 11, 2009

Cite2

Salam..

Hmm da lame rasenye x reke2 cipte n kasi org bace ne..Aku de cipte 1 cite, tp just brbentuk puisi/sajak coz aku mls nk create cite cm novel sbb ambik mse yg lame..

Nak dijadikan cite, 1 day ni aku taleh tido n tibe2 name ni wujud..even aku taw name ni pnh wujud kt mne2 crite melayu or indonesia..Aku xpasti...but name ni tol2 menghantui mlm2 hariku smpai kdg2 aku nangis x sedar..heh

Sapekah die just imaginasi aku dan tak terlibat pun dgn mne2 cite yg pnah ade or berlaku..ade persamaan tp jln crite hanye aku yg taw n mgkin 1 hari nanti aku wat full version..Skg neh cume draft jln crite/sinopsisnye aje..Bile dapat idea mlm tu..aku terus tulis KISAH KASANDRA...

Lagu pun aku de cipte but melody die aku xpasti tapi yang aku tawu..Melody die mesti sedap, sedih n seram..Bagi sape2 yang terer tolong aku yek..Aku xla kate nk byr tp just utk kepuasan aku..

Jum2 bace n komen

~ Nani3~

2 comments:

tercari-cari said...

oit~~
bio btol wei ang slalu mimpi mnde2 ni..?

~Nani3@InTaN~ said...

yeaaa... mimpiku cite ku..ahaksss