Thursday, September 3, 2009

Sorry Geng...

Salam kwn2 ku...

Aku nak minta maaf kat kowg sume if aku diam kn diri.. xreply msg n x agkt kol ke...Byk sgt bnde nak difikirkan yg watkn pale otak serabut.. of coz sedey tu x leh nk elak for sape yg taw my story...xpelah nasib badan...

Aku diam neh bukan la aku wat mende bukan2 or ape..Aku cume perlukan ruang utk aku pk sume ni n setel.. hopefully i will get da answer dari dia...Mrh aku of coz ade la sket but alaaahh cm xknl aku mrh cmne..xde sape tkut.. :P

Hmm nape aku diam..klu korg tanye " Nani ko sehat? Ko o.k x?..."soalan simple gitu pon leh wat aku sedey..tapi xdelah org umah aku taw coz i hv to keep this secret coz byk lgi probs yg kene pk.. klu nak gile da lame aku gile coz mmg ar gile aku kene cmni sllu..

Xpelah but aku kne trime cume crite disebalik sumenye korg xtawu the full story..aku simpan sume sendiri n aku perlukan mase utk sume ni..don worry coz i will be back later...

Klu Raye nnti nak dtg umah jgnla segan2 silu kawan2 ku..aku tggu korg k...Bulan Ramadhan ni kire tem aku diam n ambik mase wat ape yg patut..aku xde mrh ngn korg2 sume kwn2 yg byk support aku...

Aku cmni coz aku xnk korg simpati ngn aku..Aku nk bangun diri aku..dont worry..but siyes aku still tggu da answer dr die...hopefully...pade korg sume tayahlah pk psl dis story..bia aku yg pk n setel k...

oklah kwn2..aku kt sini sihat..n berat pun da naik..jgn riso lah...ape2 pun cayalahhhhhhhhhhhh nanie...

~Nanie~

4 comments:

manjegurlz said...

miss u la nani..jum la buke pose same2..hohohoho..

Anonymous said...

erm..xpe.take ur time.mmg payah nk sembuh dari problem nieh..mmg perlu mase bnyk..mase je yg dpt ubat mslah ko.aku paham ko perlu masa utk sendiri2 n settle dis thing...u can do it..hehe..cayalllaahhh OP.haha..fr Elina07...

tercari-cari said...

hohoho...
tok kwnku yg trsyg~~
jgn cedey2..
xbesh klu ang cdey jek...
ang 2 kn gle2 ckit+sngal+baek...
hek3...
xpe...
tuhan sntiase brsme ngn ang...
bnyk dugaan 2 mksdnye tuhan syg sgt kt ang...
jgn riso...
ssh sng owg kn sntiase sokong ang..:)
go bebeh go!!!

~Nani3@InTaN~ said...

tq sume..aku ni mmg le gini..ishhh xpelah bio jek mse tntukan nasib..aku okek.. :)