Thursday, May 21, 2009

Sad ++ Happy...

Askm n olaa...

Ape yek nk dkongsi lagi..Cam lost idea lak..heh but aku cm bese nk share2 gmbo2 jek la..

Ni gambo aku g fun fair ngn mmbe2 kt Samarahan..Mmg bosan gile fun fair nye coz sikit jek pemainann nye..

Walopon bosan2 aku naik gak pmainan yg de..n aku msuk funfair tu pon 2 kali coz xde mnde lain da yg nk ilangkan bosan..Jom jom tgk gmbo...


Aku n eis..nek mende neh..cam kapal2 ckit rsenye..lgsung x mencabar..huhuhuhu :P








Ni gmbo kitorg bertiga, Yati aku n Eis..Lina da balikkk xdpt la nk join kitorg...huehue...



Okek seterusnye ape yg sedeh lak..
14.5 adlah besday someone yg aku syg..aiseh..satg de la ckp aku jiwang..peduli ape..sume mnusia de perasaan maa..hehe..
Sedey sbb xdpt wish,xdpt celebrate but aku try clbrate ngn mmbe aku sdri2..xkisah la..
Malam tu aku celebrate ngn beli 2 donut beso tu utk gntikan kek..huehue..xde bajet katekan..
Then ngn masak steam boat sdri..sedey weh tem msk2 tu..nk kasi org tu mkn but xde kt cni so aku la mkn ngn mmbe lain..


Ni la yg dpt disediakan mlm tu.. :(


Besday org len tapi aku yg tiup lilin..eheh..skali skala apa slhnye kan..:P





K la.itu aje la aku nk kongsi utk kali ni..Aku skg ngh wat intersesi so hope aku abeh sumenye x lame g..Aminnn..
~Nani3~

6 comments:

UROI said...

hurmmm..
yg sedih tu sedih btol..
xpelah..sabo je byk2..
hope everyting will be olrite..
:)

yg hepi tu.. erm.. fun fair pn jadi..
hahaha..:D

nani3 said...

hehe..ya betoll..uroi makan cukop x??? kekekek

nio said...

ble tgk pic neh tol2 kn..isk aku tgk mmg sian gilerrrrr arhhhh..buley donut letak blakang bekas tuh..ahahaha..

manje said...

nani...windu kat serapi lor..hohoho..

wah..ko jgn la ingat mende2 tuh lg..kt sane blajor..

nani..aku sedih skang ni..sedih sgt...sgt2nye!!!

tp mcm bese la..selagi aku leh thn sedih..aku xkn nangis..hahaha..

nani3 said...

ngape yg ko sedey weh..ptutnye aku yg sedey..ko da blik..aku lom..duk lek lok kat umh...mkn cukup2 taw..aku sini mkn xckup..uwaaaaa..

tapikan kak anne da bli rice cooker..besh weh leh masakkk

manjegurlz said...

bagus la leh msk..hihihi..
xde la ko kelaparan lg kn..