Thursday, April 9, 2009

SPECIAL THANKS FRIENDS

PART 1

Permulaan alam baru utk aku..Dunia universiti di Uitm Swk..

Time kasih ku tujukan utk Hanin, Lina n Chill..Idup aku bermula dgn korg kat cni..

Tq frens coz angkat aku time aku pengsan mase kokorikulum KPA..Penat papah aku balik bilik..n jage aku..

PART 2

Tq to my lebly fren Farah..Byk bnde yg kite sharing..Makan,tdo g kelas sume same2..

Once again thanks to Hanin, Lina n Chill coz byk dengar masalah aku ngn Anep..Down aku sume ngn korg...

Skali lagi tolong tem aku pengsan mase camping kat Sematan.. :' (

Tq byk2 to Lina n Chill coz teman aku g Balai Polis wat report tem Beg aku kene ragut...


PART 3

Tq Farah, Eis n Max coz angkat aku tem aku pengsan depan blik..Tq coz pgl Pak Gad bawak g klinik..Tq tq tq xtaw nk ucap cane lg...

Tq Hanin,Farah n Lina tolong aku tem down break ngn Anep..


PART 4

TQ tO lebly OP Kg Pisang coz de jge aku time aku sakit demam n so on..Tolong tapaukan mknan ke..

Tq to all member chating coz tlong bgn idop aku balik even korg sedar or x..Ilang sume masalah aku..

Tq also to my lebly Burn coz give support time2 aku down..Luv u very much...

Tq Yati,Lina n Eis lari blik dari kelas coz dgr aku nak pengsan..tapau aku bubur siap.. :"(


PART 5

Tq to SUME2 name diatas coz take k of me..amek berat sal aku..Bese ah mslh personal lg..

Tq Lina teman aku p Samarahan tem aku down even org xtaw..Aku nangis kat warung 2000..heh..


PART 6

Time kasih Lina Yati coz byk dgn aku sem neh..Give support...Teman g karoke..Ilangkan tensen aku dr awal sem ni..tq tq tq a lots..

Tq gak to my best fren NANA coz walopon xde kat swk..Dari jauh di support..tq2 atas sumenye...

Last skali Tq to my family especially my mom n dad...xtaw nak list coz terlalu byk jasa kamu utk kakak.. Luv u all...

Abeh suda Kenangan di swk..Byk bende aku lalui sepanjang 3 thn cni..Buat aku tabah n mgkin lebih dewasa hopefully..


~Nani3~

7 comments:

[|^_^|] said...

hoho..sedih2..pasni xtau la kite dpt wat sume tu lg same2 ke x kn..

bile pk kite dh last kt sini..aku hope persahabatan kite x berakhir kt sini..

aku hope kite semua berjaya smbung degree and still cntact each other.

jgn mhilang kn diri tau..n ko nani..klu ade mslh..cri jek ktorg..ktorg sentiase ade untuk ko..

wa..sedih2..thanks 4 everything gak..kdg2 korang tpakse ikot ape yg aku nk buat..kuar..g mkn..huhuhu..thanks sbb slalu consider untuk aku..hihi..

thanks sbb dgr masalah aku juge..byk la..lurve u olz op2..

op2 are the best frens that i ever had..hope kite xkn pnh lupe yg kite berempat adalah op~ walaupon aku dh xde op lg skang.hihi

nani3 said...

hehe..ya ya ya hopefully smbung..besh kan duk cni sbnrnye..wakakakaka :)

Elina07 said...

untuk aku lak..aku x pandai nak ckp byak cuma nak ckp "Thanks for everythings nani"...tu merangkumi suma dari part 1 kita knal, smpai la bila2... :)

tercari-cari said...

adoyai~~
sodeh bona ble den bco...
soksek3...
jgn give up nie...
klu de mslh bgtau jek k...
thnx jgk kt nie coz time owg sdey pon nie sudi nk dgr cte owg...
huhu...
sme2la kte sdey n heppy k..:)
i sntiase support u ...
ngeh3...
cpt2la blk umh...
dh lme xjmpe nie...
huhu...

nani3 said...

na...sedey neh.. :"( ya ya nnt kite blik wat plan g ...ukey dukiey

kak anne said...

huhu.
sedih gler blog nani ni
terharu bc
kak anne harap nanti kte akan jumpa lg
kenangan intersesi yg borink gler jgn lupe eh
yg penting unaco
duduk kat tepi funfair cm org takde duit
duhal ade org hlang kunci
pas 2 ade org offer main kat funfair
ingat kte xde duit eh nk byar Rm2 tui

nani said...

yayaya tol tu ... kaye dak2 intersesi neh.. :P