Tuesday, March 17, 2009

Keputusan telah dibuat...

Salam...

Selame 3 tahun aku join Kpa3 ( Kelab Pertahanan Awam ) Uitm Swk byk da pengalaman pahit n manis aku dapat..Memang de time rase sgt tensen bile kne mrh n ade time rse sgt enjoy dgn aktiviti2 yg dorg wat..

At last aku pon jd gak AJK dlm KPA3..Mule sbg ajk biase n last aku dilantik jadi Naib Pengerusi Pertahanan Awam Uitm Swk n my fren LINA sbg Setiusaha...

Byk aktiviti yg telah kami rancang dan ade yg jd n ade yg xjadi..Tapi semester ni kami ambik keputusan yg xpenah dibuat ajk sebelum2 ni..LETAK JAWATAN...

Alasannya mudah coz aku n Lina xdpt lagi bg komitmen dlm Kelab ni n masalah dalaman kelab yang wat aku mcm nak mrh jek all da time but aku still taw nak control cane...

Aku gak didesak utk hantar surat resign neh coz mgkin die xpuas ati coz aku diam jek ape yg die ckp...Silent not means acceptance kan bg yg blaja LAW...so aku xaccept cara die arah aku dgn care yg aku rase biadap...

So aku ambik keputusan tarik diri melalui Penasihat Kelab sendiri..ni jln terbaik utk aku dari aku jumpe kamu whai presiden n who knows aku ilang sabo ker..so baik aku elak..

Dis is my resignation letter..Hope keje kamu lagi bertambah senang kan.???? Maaf salah silap aku...N hope aku xjumpe kamu...


~ Nani3~

4 comments:

Elina07 said...

yeahhh...ringan pale otak aku pas officially resinged from KPA.syg lg sbnarnye..tp keadaan memksa utk resign..tnpa aku n nani,KPA tunggang langgang.pdan muke dirang..bajet hebat la..blah laa..bonggok ade la..huhuhu

hahaha said...

hahaha..cayalah korang..

tp mmg syg gle la..lg bape bln jek..klu x korang dh leh dpt sijil dh..

mistake la ko x amik president..

nape ko bg minah palat tuh..kuikuiku

nio said...

sebab aku bkn gile kuase..so bg jek die naik..k

tercari-cari said...

aiyark~~
ni kh yg trjadi???
hehe..
pape pon msti de hkmhnye kn..
tp klu dh agk xthn dgn sikap downg yg mcm taik..bek resign..
chaiyok2..