Thursday, February 12, 2009

12 Feb 2009

Elowww....

Wasehhhhh.. hari ni mmg byk dugaan..Ape tak nye..uitm dilanda masalah " Bekalan air ".. Mknenye air x de..Nasib baik aku kelas pagi so sempat lah mandi but for dak 3 org tuh..Sape eh??? Lina, Yati n Eis sian lah kene angkat air kat bawah nak mandi...

Susah r xde air..ye lah bile emergency..adoiiiyaaa ssh la...mandi pon takat 2 baldi jek..tmbah2 kitorg pempuan...hehehe...

Then after kelas kul 4, aku g jumpe K.Program kononnye nak tnye psl degree but xdpt jwpn.hahaha..ape lagi..LU PIKIRLA SENDIRI..klu dpt ok lah..xdpt cube lagi di lain mase.. ;)
Da pnt2 blik, nak la rest kat blik ku yang aman..Tup..tup... bilik aku terkunci dari dlm coz terselak sndri...

Tpakse g pjbat kolej pgl lah Abg Dol suh panjat...Die nak kasi aku tangga suh naik sdri..wauuu cayalahhh if aku pnjat td..

Abg Dol (tul ke namenye ) panjat dr blik Kak Anne..Tenkiu Kak Anne kasi pnjam blik...Ptutnye kan Kak Anne yg kne tlong pnjat td..Hakhak..At last setelah si Abg Dol neh jd spider man..dapat lah buka blik gue...

Tenkiu yepp...ni citer tuk ari neh..hehe..busannnnnn seyhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)


~Nani3~

3 comments:

manjegurlz said...

huhuhu..air dh de..so xpyh ssh2 nk tadah air n ternak nyamuk aedes.huhuhu..kang xpsl2 de chikugunya kt sini..kikiki

Elina07 said...

hahaha...betol betol betol...

kaka anne said...

naniiiiiii
ape ni...maen panjat2 bilik.
kak anne lom mandi g
nk study ade budak2 yg menyibok nk buat meeting untuk part2 to 4
sian diorang.......
nani.mintak air.......
kat baldi nani