Saturday, January 31, 2009

Aku Tension...

Salam...

Napela camni kan..Nape la nasib kdg2 x mnyebelahi aku..Adess xpe lah but mende2 sikit2 wat aku tensen ya amat...akunye result the past 2 sem sgt la teruk yg aku pon xsangka n au xdpt sgt trime my result..Silap aku sendiri lah kan..Mungkin byk main2 sgt n bz sgt..

Aku taw aku de pegang jawatan yg kire berat gak utk aku dalam Kelab Pertahanan Awam (uitm swk )n sem 4 gak aku n membe len jadi Pembantu Majlis Perwakilan Pelajar (PMPP) n during dat time, bleh kate every nite de meeting n mgkin silap aku sndiri xpndai manage time n wat aku lupe sekejap bout my stdy...

Skrg neh aku de carry 2 paper yg aku failed..ulang skali lagi FAILED...huh ni wat brtmbh berat sbnrnye utk aku coz ye lah ni kononnye last sem aku kat Uitm Swk but aku da xpasti same de aku dapat abehkan sume dalam sem ni coz trlalu brtlah..

Then bout my Kelab P.Awam..aku sygla dis persatuan coz da lame aku dlm ni kn...da 3 thn ngn KPA but skg neh aku sgt tensen smpai meeting pon kdg2 aku elak..Bkn niat nak elak but i have to coz aku xnk pk bnde lain selain stdy aku n abehkan dis sem..Aku taw my late presiden n new presiden agak bengang maybe ngn aku but u guys im so so so sorry coz aku xleh nak libat lg..aku trime pe je kutukan or ape2 jelah coz aku da wat keje aku selame ni n aku xpnh lpas tgn dlm KPA..Just continue ape yg da kite usahakan selama ni hopefully...

Aku gak terpaksa extend balik 1 month lewat dr sume mmbe2 aku coz aku kene ambik intersesi utk 1 sbject yg aku carry..Sedey gile beb coz aku xtaw cane nk duk swk without my dearest frenzy..Sume ni wat aku rase sgtlah beban pale otak..Aku xnk intersesi but cane silap aku dr awal..TQ for sape2 yg support but hmmm i really don noe..

Tp tenkiu utk my mum yg sgtlah syg kat aku..hehehe..My mum bwk 1 family datang cni after aku intersesi..sume datang n tiket pon da beli n aku rase ni la akunye strenght skrg..thanks a lot..really love u all...

Nanie...

u have to be strong..Chaiyok chaiyok..u can do itttttttttttttttttttt....

~ nani3 ~

6 comments:

Anonymous said...

Good Luck in whatever you do!

Jangan patah semangat okay.

^__^

nani3 said...

tq ;)

UROI said...

u hav to be strong dear..:)
i noe u can do it..
jgn down?? coz everything happend 4 a very gud reason..

gudluck k nanie??
doakn aku jugak!!
muahhh..
syg ko..
studi tau!!!

Elina07 said...

sikpa fren..taorang ada seminggu klak neman kau ya..sik la ko boring gilak klak..hehehe

Anonymous said...

test komen...

Anonymous said...

berjaya komen!!