Sunday, December 14, 2008

im hurting ma self

sedey gile ar nape ntah..mcm2 happen..sekelip mate sume ilang..i lost already...lost n lost........ :"(

6 comments:

UROI said...

huhu..
xmo la sedih2 mcm ni..
bnda yg ilang tu akn bganti..
tp kene kuat la nk face..
kena prepare tuk sesuatu kehilangan tu..
sume bnda yg jd ada hikmah..
hidup ni mest ada dugaan..dugaan tu lah yg kuatkn kita..
nk release..jgn pendam k?

hehe..aku dh mcm ustazah..
nway..cheer up k dear?
senyum sokmo..:)

nani3 said...

~~ : )senyum dulu neh..hehe

sedey maybe sbhgian da dr idop..hehe but cane eh kdg2 kite neh erti kate lain aku,ssh nk face kdg2 dgn lumrah hidup neh..

bagi petua ckit...

tercari-cari said...

jgn sdey2 nie...
nie kn otai~~~
hak3....
biasela 2 klu idop ni ade jek yg wat kte sdey,hepy,mrh n mcm2la.....
brla dikatekan HIDOP...
huhu...
owg pon sdey gk sbnonye....
hak3..:p

UROI said...

susah nk face lumrah idop??
heheh..aku pn kdg2 sll je xbley nk face.. tp, ingtlah..

allah bg sesuatu dugaan tu kt kite..sbb kite je yg boleh tanggung dugaan tu.. allah takkn buat hamba die susah..tp kite jd lebih tabah n kuat..mayb klu dugaan tu kene kt aku, aku xley tanggung..ntah2 aku wat bnda2 yg xsepatutnya..sbb tu dugaan tu kne kt org lain..sbb org lain tu lg kuat dr aku, n mampu tanggung sbenarnye wpn die rasa mcm xsanggup nk hadapi..

mcm mne pn die rse xsanggup hadapi, sebenarnye die bjaya harungi..rite? w/pn lama masa yg diambil..

lumrah idup, ada manis..ada pahit..klu xde benda2 ni..mayb idop ni xbes..cuba bygkn, klu idop kite xde susah..senang je..mayb kite cpt lupa diri? erm.. sesuatu bnda tu jd mayb sbb nk kite moderate dlm idop..n klu tenung2 balek..ko makin tabah kn dgn sume bnda ni?

so, ape2 yg jd..mest ada hikmah..hikmah die mungkin kite xnmpk sekarang..tp, masa akn dtg akn ada hikmah dia..allah xkn jdkn sesuatu bnda tu without any reason..sptutnya kite bsyukur, sbb bila ditimpa dugaan maknanya allah sygkn kita..Dia beri kita peringatan..:)

pastu ingt lg..sesusah mana pn kita..akn ada org lain yg lg susah dr kita.. tu la yg buatkn aku rsa kuat nk hadapi semua bnda..kdg2 bila ditimpa mslh..kita terlupa psl org lain yg mayb kite xsedar..

huhuhu..tu la serba sikit..mayb kata2 semangat utk ko ngan aku..heheh..sbb aku pn sama je..
hehehe..

chaiyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nani3 said...

~~thanks uroi..yap i can face it..coz trobles make me wake up from zzzzzzz....sure i can face it..thankssss a lot...

UROI said...

hehe..adekah aku membebel??
ekekeke
cahiyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk