Sunday, September 7, 2008

New Blog Again

Assalamualaikum...

Yeah im back to blogger ni..dulu aku da ade akaun tapi iyela kan cam busan2 aku delete than aku wat blog lain,blog tu biar la mnjadi rahsia coz da expired pon..tu la kene wat semula blog ni..

Ni just intronye,aku pon kureng2 pandai sgt nak wat blog tapi bab nak cite mmg byk coz ye r aku ske menaip ape yang aku rase.Kdg2 dgn care cam ni la wat aku release aku nye probs..

So to da readers,hope enjoy reading ma article walopon busan ke ape,if cam leh ambik yg positif sile ikut,if nmpak cam byk negatif wat sbg pengajaran n ingatan utk diri kite sendiri..

Ok so, i will use this blog start from now..If terjiwang ke,terlebey emosional ke,tersengal ke itu sume diri aku..

Ok..salam untuk semua SELAMAT BERPUASE..

~NANI3~

No comments: