Sunday, September 7, 2008

Bile Bosan...

Askm once again n elloww..


Ola ola ola...Today aku nak cite ape yang aku wat bile busan..contohnye cm skng r busan..Baru je pas sahur tadi,tapi xde selere nak mkn sbb iyela tingat kat umah mkn ape la erk.slalunye mesti best je makanan kt umah..


Aku ble busan kan,ske menaip..ntah la klu nak kire ape yang aku taip sebenarnye bnyak.tapi sumenye cam diary la..bukan utk dibagi org bace..yup maybe one day aku leh bg bace n jadikan kenangan aku tu sntiasa hidup jek.hehehe..pandai erk berkate2 lak.. ;) Aku gak ske wat sajak,huahua.. jiwang siot tp apekan daye da byk idea ke arah tu..so ble da wat sajak kire tu r jadi lirik lagu..aku ske wat lagu gak tp xdela best mane..pendengar nye kompem adik aku, jd mgsa keadaan..hihi..ape g erk,hah ade gakla gatai2 tgn tulis short novel,tp sumenye syok sendiri jek,aku tulis aku la yang bace..ade 1 lg lom siap sbb aku xtaw nak kelentong cite tu jadi cam mane da..klu de idea bg2 r ckit yea..


Itu 1 hobby r kre,klu dlm kelas lak,ble lec tu membusan kan..aku ske wat note..kononnye cam tekun jek dgr lecturer tu b'ckp padahal sebaliknya..ni ar nota ringkas aku tem aku busan..


Mmg ar burok sebab aku tak pandai melukis pon even penah mng suatu ketika dahulu..Isk nota ni mmg slalu aku wat la..yang lain aku mls pdnla aku skrg kureng dlm kelas ni la antara sbb nye..hehe ;p



Klu kat umh plak ble busan ske p lepak kedai mamak,minum teh ais..mkn slalunye tak sgt sbb iyela sengkek aku ni..hahaha..klu da busan tgk muke mamak tu,aku n mmbe aku ske p cari tasik2..seronok duk tasik ni tambah2 klu ade ikan,leh kasi ikan mkn pree..tasik mane2 je kitorg g sbb iyela cam tenang jek duk kt tepi tasik ni...ni gambo tasik kat seremban 2..







Tgkla ikan tu tunggu jek makanan free,tp ikan2 kat cni mmg murah rezeki sbbnye semua yg dtg kompem kasi dorg makan..ala2 parti gakla ikan2,kure2 kat cni..cayalahhhhhhh

Itu baru ckit,ade lagi hobby busan aku ni ape yek, hah karaoke..bukanla sedap pon suare ni, tapi nyanyi ni cam slh 1 care ilangkan busan n tensen..tapi karaole yg ttutupla..yang open nye maunye kene baling ngn penonton kot..byk la wit n mase aku abeh di dalam kotak karaoke itu..skali pergi da brape byk lagu kalah artis wat konsert..hakhakhak..tp apekan daye xde hobby yang lain da..

Okla ini dulu ar cite busan aku..korg bace pon kompem bosan sbb aku smmgnye amat membosankan..huahuahua ;p nanti klu aku ade cite yang xbest,aku msukkan kt cni ye.klu korg de idea cam ne la nk ilngkan busan,sile2 r gtaw sket..mnela taw menarik..;)

ukey..salammmmm

~Nani3~

4 comments:

hanasuke said...

hak3...
hbt gle ar nota ang...
klh owgnye note...
ekekek...
bce note ang kompem reult gempak..
ang ltk pic tsk 2 tigt plak time kte g dlu...
huu...kngn beb...
ang nye hobi time busan2 ni mcm mnde yg slalu owg wt jek time owg plak yg busan...:p

Nani3 said...

~hahaha tu r nota bergune..ekekeke
~mmg r tmpt kite mmg best,kate hobi same nk wat cane..hakahhakahk

Kampungpisang said...

weh2..lawo gak ko lukis tu..huhuhu

blh r tlg wat asgmnt aku nti..kiki

blh r lukis2kn..hehehe...

jgn bsn2 weh..

blh mati sbb bsn tau...

-manje-

LeeNa said...

-weyh wyh...bosan eyh..moh ler kite g lepak kat smarahan ke..kalu tasik kat kucing ni,ape lagi..taman sahabat la..ke kite g swimming(mcm la pandai bereneng...hak hak hak..) :p